Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Menny.:
Analóg fejhallgató erősítő ActivEQ-val Hifiman fejhallgatókhoz
Gyártó: iFi
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

iFi ZEN CAN Signature HFM

119.900 Ft (94.409 Ft + ÁFA)
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Szereti a HIFIMAN fejhallgatóit? Akkor a ZEN CAN Signature HFM analóg fejhallgató-erősítő ActivEQ-val az Ön számára készült.

Az eredeti ZEN CAN, ami teljesen analóg fejhallgató-erősítő, kiegyensúlyozott áramkör-kialakítással, feltűnően alacsony torzítási szinttel és kivételes hangzással képes megbirkózni a nehéz fejhallgató terhelésekkel.

Most egy vadonatúj ZEN CAN Signature-t finoman beállítottunk a HIFIMAN fejhallgatókkal való együttműködésre.

Ez az egyéni ActivEQ beállítás szakszerűen van beállítva a teljes frekvencia átviteli görbén, hogy kihozza a legjobbat ezekből az amúgy is figyelemre méltó fejhallgatókból. Ez a funkció az aktív és passzív komponenseket egyesíti, hogy egy adott EQ-görbét hozzon létre, amely megfelel egy adott fejhallgatópárnak. Ez az analóg tartományban további zaj vagy torzítás hozzáadása nélkül történik.

A HIFIMAN fejhallgatók figyelemreméltó átlátszóságot és széles hangzást biztosítanak. A ZEN CAN Signature HFM javítja a mély basszus textúráját, és több közvetlenséget injektál a felső középtartományba.

A készülék HFM gombjának megnyomásával a kalibrálja a jelét, hogy kiegészítse a fejhallgató válaszjellemzőit a teljes frekvenciatartományban. Ez aztán úgy hangolja a teljesítményt, hogy a HIFIMAN fejhallgatóval működjön .

Kiváló eredmények érhetők el a Sundara, HE-4XX, HE-400S, Edition X, HE-5 fejhallgatókkal, hogy csak néhányat említsünk. Tekintse meg a HIFIMAN görbét és kompatibilitási táblázatunkat.

A korábbi ZEN CAN Signature modellünkhöz hasonlóan ez a funkció is be- és kikapcsolható. Az ActivEQ bekapcsolása nélkül teljesítménye ügyesen kiegyensúlyozott, hogy a többi fejhallgató és fülmonitor a legjobbat hozza ki.

ZEN CAN Signature HFM négy erősítéssel rendelkezik 6dB lépésben ( 0dB, 6dB, 12dB és 18dB). Ezt PowerMatch-nek hívtuk .

Ez lehetővé teszi, hogy az erősítő pontosan illeszkedjen a csatlakoztatott fejhallgatóhoz. Az alap erősítés (0 dB) az érzékeny fülbe helyezhető monitorok alacsony zajszintjének biztosítására szolgál, míg a nagyobb erősítési beállítások a legtöbbet hozzák ki a keményebb fejhallgató-terhelésből, kiváló dinamikus fejteret biztosítva.

Az XSpace analóg feldolgozási mód kompenzálja a „fejen belüli lokalizáció” effektust, amely akkor fordulhat elő, ha fejhallgatóval olyan zenét hallgat, amelyet hangszórópárral kevertek. Kiszélesíti a fejhallgató hangterét tágasabb és hangszórószerűbb élményt nyújt.

ZEN CAN Signature HFM áramköre kiegyensúlyozott, szimmetrikus dual-monó kialakítású – ez a topológia általában a csúcskategóriás fejhallgató-erősítők számára van fenntartva –, és számos kulcsfontosságú elem az iFi zászlóshajó fejhallgató erősítőjéhez, a Pro-hoz kifejlesztett, különálló A-osztályú áramkörből csordogált. A végrehajtott fejlesztésekkel összhangban a kulcsfontosságú összetevőket frissítették a teljesítmény fokozása érdekében , beleértve a Panasonic OS-CON és az Elna Silmic II kondenzátorok használatát.

Az erősítő kiváló meghajtási képességet biztosít, 1600 mW-ot (7,2 V) 32 ohmosra szállít az egyvégű kimenetről, a 15 V+ feszültség pedig 600 ohmos vagy annál nagyobb terhelésnél elérhető a kiegyensúlyozott kimeneten keresztül.

ZEN CAN Signature HFM folytatja elődei hírnevét, és rendkívül alacsony torzítást, gazdag hangzást, lenyűgöző dinamikát és mindenféle fejhallgató könnyű meghajtását kínálja. Ez a természet ereje.

Sztereó RCA és 3,5 mm-es egyvégű bemeneteket, valamint 4,4 mm-es kiegyensúlyozott bemenet egyaránt megtalálható rajta. Van egy 4,4 mm-es szimmetrikus kimenet is, így a szimmetrikus bemenettel felszerelt végerősítőkhöz is csatlakoztatható.

Több fejhallgató kimenettel rendelkezik – egy 6,3 mm-es TRS kimenet a szabványos egyvégű csatlakozóval rendelkező fejhallgatókhoz (minden fejhallgatóval kompatibilis), és egy 4,4 mm-es kiegyensúlyozott kimenet a kiegyensúlyozott csatlakozást kínáló fejhallgatókhoz.

Egyre több kiváló minőségű fejhallgató és fülbe helyezhető monitor érkezik ilyen felszereléssel, vagy lehetőséget ad a kábel leválasztására és a 4,4 mm-es Balanced csatlakozóra való bővítésre, és ez a kimenet a legtöbbet hozza ki belőlük (különösen ajánlott a nagy teljesítményű készülékekhez). impedanciás fejhallgató).

A ZEN CAN Signature HFM kombinálható az új ZEN DAC Signature V2-vel.

Ezek a termékek megvásárolhatók külön-külön vagy speciális ZEN Signature HFM Set-ként. A készletek tartalmaznak egy nagy teljesítményű 4,4 mm-es Balanced kábelt is az egységek összekapcsolásához.

Együtt használva a két ZEN Signature fantasztikus, asztali fejhallgató rendszert alkot digitális és analóg forrásokhoz egyaránt, tovább bővítve az iFi ZEN Signature sorozatának hírnevét, amely kivételes teljesítményt és sokoldalúságot biztosít figyelemre méltó áron.

Gyártó oldala

 

Paraméterek

Bemenetek RCA
4.4 mm Pentaconn (Balanced)
3.5mm TRS (SE)
Kimenetek 4.4mm Pentaconn (Balanced)
Gain 0 dB, +6 dB, +12 dB, +18 dB
THD+N (A-súlyozás) 0,0066% (BAL), 0,0058% (SE)
Kimeneti impedancia (HP) Balanced <2 Ohm
SE <1 Ohm
ZOUT Balanced 200 ohm
SNR 122 dB (BAL)
Dinamikus hatókör -122 dB (BAL)
Frekvenciaválasz (-3dB):10 Hz – 200 kHz
Funkció gomb HFM adaptáció és/vagy XSpace
IMD 0,01%
Fejhallgató kimenetek 4.4mm Pentaconn (Balanced)
6.3mm TRS (SE)
Erő Maximális kimeneti teljesítmény (16 ohm) 3,0 V / 600 mW (BAL), 4,0 V / 1000 mW (SE)
Maximális kimeneti teljesítmény (300 ohm) 5,1 V / 756 mW (BAL), 7,6 V / 196 mW (SE)
Maximális kimeneti teljesítmény (600 ohm) 15,2 V / 385 mW (BAL), 7,6 V / 98 mW (SE)
Maximális energiafogyasztás 13 W / 2,6 A
Méretek 160 (szé) x 117 (mé) x 35 (ma) mm
Súly 850 g
Jótállás 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére