Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fejhallgató kábelek

A PixelCables fejhallgató kábelek cégünk saját termékei.

Hosszas kísérletezések és meghallgatások alapján választottuk ki fejhallgató kábeleink alapanyagait, csatlakozóit illetve egyéb alkotóelemeit. Arra törekedtünk, hogy lehetővé tegyük a fejhallgató tulajdonosok számára a készülékeikben rejlő potenciál maximális kihasználásának lehetőségét. Mindezek mellett a kivitelezés minőségére is kiemelten odafigyeltünk. Fejhallgató kábeleink egyedileg, kézzel készülnek, a legnagyobb odafigyeléssel, azért, hogy Önnek a zenei élvezeten túl esztétikai élményt is okozzanak.

Az egyes kábelek más-más hangkarakterrel rendelkeznek, ezáltal lehetővé téve a fejhallgatók "finomhangolását" illetve az egyedi igények kielégítését.

A rendelés kizárólag AJÁNLATKÉRÉS alapján történhet. Az egyes típusoknál megtekintheti ÁRLISTÁNKAT, ami az alapkiszerelésre vonatkozik.

Fejhallgató illetve fejhallgató kábel egyidejű vásárlásakor kizárólag 1db, a vásárolt fejhallgatóval kompatibilis kábelre kedvezményt adunk.

10% kedvezmény: ALLEGRO, ESPRESSIVO, FORTISSIMO

15% kedvezmény: VIVACE, MAESTOSO, GRANDIOSO

Kérjük ez alapján kérjen ajánlatot! Írja meg milyen fejhallgatóhoz keres kábelt illetve az egyedi igényeit (extra csatlakozók, hossz stb.)! Az ajánlatkérés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a pontosítások végett a megadott elérhetőségei valamelyikén.

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége az Ön számára legmegfelelőbb fejhallgató kábel megtalálásához, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezés:
Az oldal tetejére