Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fejhallgató kábelek

A PixelCables fejhallgató kábelek cégünk saját termékei.

Hosszas kísérletezések és meghallgatások alapján választottuk ki fejhallgató kábeleink alapanyagait, csatlakozóit illetve egyéb alkotóelemeit. Arra törekedtünk, hogy lehetővé tegyük a fejhallgató tulajdonosok számára a készülékeikben rejlő potenciál maximális kihasználásának lehetőségét. Mindezek mellett a kivitelezés minőségére is kiemelten odafigyeltünk. Fejhallgató kábeleink egyedileg, kézzel készülnek, a legnagyobb odafigyeléssel, azért, hogy Önnek a zenei élvezeten túl esztétikai élményt is okozzanak.

Az egyes kábelek más-más hangkarakterrel rendelkeznek, ezáltal lehetővé téve a fejhallgatók "finomhangolását" illetve az egyedi igények kielégítését.

A rendelés kizárólag AJÁNLATKÉRÉS alapján történhet. Az egyes típusoknál megtekintheti ÁRLISTÁNKAT, ami az alapkiszerelésre vonatkozik.

Amennyiben fejhallgatót illetve fejhallgató kábelt is vásárol egyidejűleg úgy a kábel árából 20% kedvezményt adunk. Kizárólag 1db, a vásárolt fejhallgatóval kompatibilis kábelre vonatkozik az ajánlat!

Kérjük ez alapján kérjen ajánlatot! Írja meg milyen fejhallgatóhoz keres kábelt illetve az egyedi igényeit (extra csatlakozók, hossz stb.)! Az ajánlatkérés beérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a pontosítások végett a megadott elérhetőségei valamelyikén.

Amennyiben szakmai segítségre van szüksége az Ön számára legmegfelelőbb fejhallgató kábel megtalálásához, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezés:
Az oldal tetejére