Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erzetich - Audio

A céget Blaz Erzetic alapította 2012-ben Szlovéniában azzal a céllal, hogy prémium minőségű, egyedi hangzást hozzon létre és készülékeiben egyesítse a formát a funkcióval. Termékeiben ez maximálisan megmutatkozik.

Blaz műszaki és zenei előképzettséggel is rendelkezik, zenészként négy albumot adott ki többek között saját kiadójával is. Stúdió hangmérnökként szerzett tapasztalatait így a tervezésben is kamatoztatja. Az elektronikai, akusztikai és tervezési ismereteit ötvözve képes megvalósítani saját céljait. Termékei a szakmai körökben is kedvező fogadtatásra találtak.

A felhasznált anyagok híven tükrözik Blaz természet iránti szeretetét. A mesterségesen öregített hársfa, a tartós fémalkatrészek teszik tartóssá, könnyen javíthatóvá ezáltal fenntarthatóvá termékeiket. Emellett nem használnak állati eredetű alapanyagokat.

A termékek tervezésekor az ember és a zene van az előtérben, nem pedig a mérőeszközök által mutatott értékek. A technológiát csak eszköznek tartja ennek eléréséhez. A zenének mindenekelőtt helyesen, kellemesen, élvezhetően kell szólnia, azt megfelelően tiszteletben tartani, rossz vagy átlagos készülékeken hallgatva az élmény nem teljesedhet ki - termékei megalkotását ezen gondolatok inspirálják. A kézműves tárgyaknak "lelke" van, a kivitelező ember energiáit hordozzák a művészet mezejére lépve. Ezért termékeinek gyártási folyamata inkább egy egyedi hangszer megalkotására, mintsem egy elektronikai berendezés előállításához hasonlít.

"Nincsenek illúzióim arról, hogy a csúcskategóriás fejhallgatórendszerek nem olyan népszerűek, mint kellene, de szeretem azt gondolni, hogy teszek azért, hogy meggyőzzem az embereket az ellenkezőjéről. És a tiszta zene szerelmesei mind egyetértenek velem."  - Blaz Erzetic

Rendezés:

Erzetich Thalia

249.990 Ft 199.990 Ft
50.000 Ft 20%
Raktáron

Erzetich Perfidus

399.990 Ft
Raktáron

Erzetich Mania V2024

479.990 Ft
Előrendelhető

Erzetich Phobos V2024

799.990 Ft
Előrendelhető

Erzetich Charybdis

1.199.990 Ft
Raktáron

Erzetich Deimos V2023

1.599.990 Ft
Előrendelhető

Erzetich Scylla

2.399.990 Ft
Előrendelhető
Az oldal tetejére