Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
799.000 Ft
599.990 Ft (472.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 199.010 Ft 25%
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

High-End csöves fejhallgató erősítő beépített DAC-al

Utolsó elérhető darab!

Gyártó: Auris Audio
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Auris Audio Euterpe

799.000 Ft
599.990 Ft (472.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 199.010 Ft 25%
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kívánságlistára teszem

Leírás

All-in-one erősítő, amely három kulcsfontosságú funkciót foglal magában: tiszta csöves fejhallgató-erősítő, előerősítő és DAC 
Fejhallgató-állványként is működik.
Lehetővé teszi, hogy válasszon az alacsony/magas impedencia között, és testreszabhassa a fejhallgatójához
Elegáns kialakítás, fa ház, kevés helyet foglal az állványon .

Többfunkciós

Az all-in-one erősítő sokféleképpen használható. Mivel többfunkciós, fejhallgató-erősítőként, előerősítőként vagy DAC-ként is működhet. Az Euterpe működhet saját integrált DAC-jával, vagy csatlakoztathatja egy másik DAC-hoz. Elő-out funkciója akkor is használható, ha otthonában egy kisebb rendszerhez szeretné csatlakoztatni.

Egy fejhallgató állvány

A fejhallgató-állványként való használat lehetősége furcsán hasznossá teszi az Euterpe-t egy ilyen csúcskategóriás hardverhez. A fejhallgató közvetlenül a tetejére illeszkedik, a fába vágott sekély nyeregbe, hogy a helyükön maradjanak, de nem melegíti fel vagy égeti meg ezeket.

Belső DAC

A belső DAC képes lejátszani a modern forrásokat. Az OTG bemeneti képességnek van néhány alapvető sajátossága, beleértve a legfeljebb DSD128, PCM max. 32 bit/384 kHz dekódolási képességet. Az XMOS USB DAC és az ESS Sabre lapkakészlet képviseli az Euterpe agyát. A DAC minőség lenyűgöző, gyönyörű részletekkel.

Erősítő

Az Euterpe single-ended fejhallgató-erősítő aszimmetrikus áramkör-kialakítással, így nincsenek szimmetrikus bemenetek vagy kimenetek. A csövek sorozata klasszikus Auris, két 7 tűs Ei PL95 csővel, amelyek egyenértékűek a 6DL5-tel, és egyetlen ECC81 bemeneti csővel, más néven 12AT7-tel (Ultra-Linear módban fut). A kimeneti teljesítmény csak egy árnyalattal alacsonyabb 0,9 W-nál 32 Ω-os terhelésnél. Az Euterpe varázsa valóban abban rejlik, ha egy csúcskategóriás DAC-hoz csatlakozik, ami sokat elárul arról, hogy milyen jó lehet az erősítő abban a gyönyörűen kialakított faházban.

Impencia választó

Annak érdekében, hogy a fejhallgató a lehető legjobban ragyogjon, gondoskodunk arról, hogy az Euterpe impedanciakapcsolója legyen L/H (alacsony/magas) jelzéssel. Ebből a következtetés egy szélesebb tartomány és egyszerűbb kapcsolási kialakítás 32-80 Ohm-on és bármi, ami nagyobb, mint 150 Ohm. . A legtöbb sík fejhallgatónál általában 80  Ohmnál kisebb a frekvencia, és impedancia-agnosztikusabbak, mint a dinamikus fejhallgatók. A kapcsolót alacsony (L) állásba kell állítani.

Lineáris tápegység

Az Euterpe tápegység egy külső szabályozott lineáris tápegység, kapcsolható, 115/230 VAC-ra képes kimenettel, és minimálisra csökkenti a zajt. Meglehetősen merev, de erős, 4 tűs csatlakozós 1 m-es kábelt használ, így a két egységet elég távol helyezheti el egymástól.

Technológia

Az Euterpe olyan technológiával érkezik, amely egy Auris Audio erősítőtől elvárható:

  • Egy XMOS chip-ből áll, amely kezeli az USB bemeneti feladatokat, egy Sabre ES9018 chip kezeli az átalakítási feladatokat, egy 12AT7 cső kezeli az előerősítő funkciókat, egy Mundorf kondenzátorral az előerősítő és a tápcsövek között.
  • A szállított tápcsövek NOS (új régi készlet), Ei márkájú és bélyegzett Jugoszlávia: Egyetlen ECC81, kéttriódás cső szolgál az Euterpe bemeneti fokozataként, míg minden csatornához külön PL95 pentóda tápcső tartozik; ezek táplálják a kimeneti transzformátorokat. A választókészlet lehetővé teszi, hogy a PL95-öt EL95-ként használja alacsonyabb feszültséggel
  • A tápegység egy öt tűs kábellel rendelkezik, amely az erősítőhöz csatlakozik, és egy 15 amperes IEC csatlakozóval rendelkezik a szabványos földelt AC tápkábelhez. 

Használat

Az Euterpe lehetővé teszi digitális források, például számítógépek vagy mobileszközök használatát. Egy ilyen egzotikus felszereléshez az Euterpe egy szelet torta. A tápegységen van egy főkapcsoló, de a főkapcsoló a hangerőszabályzóba van beépítve. Csak fordítsa el teljesen az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy bekapcsolja a tápellátást. Olyan plug 'n' play, mint egy csöves fejhallgató-erősítő. 

Tervezés

Az Euterpe testre szabott külsőt kínál a DAC és az erősítő belső részeivel, amelyek két tömörfadarab közé helyezkednek. Mindez egy ferde fém alapon található. Bármely asztalon az Euterpe előkelő, méltóságteljes és hívogatóan néz ki. Ez az a fajta felszerelés, amivel alig várja, hogy babrálhasson. A csövek a mattfekete alumínium ház tetején középen helyezkednek el, jól elválasztva a faház tetejét és oldalát. Ezáltal jól védettek az ütésektől és véletlenszerű ujjérintésektől.

A görög mitológia szerint Euterpe a kilenc múzsa egyike volt, a zene istennője és „gyönyöradója”, és az Auris Audio Euterpe pontosan ezt fogja hozni az audiofil közösségnek, több boldogságot.

Paraméterek

Csövek 2 X PL 95, 1 X ECC 81
Kondenzátor Mundorf kondenzátor
Analóg bemenetek 1x RCA
Analóg kimenetek 1x RCA
Digitális bemenetek USB B 2.0; 44.1 - 384 kHz 32bit, DSD 2.8 - 11.2 MHz
Fejhallgató kimenet 6,3 mm TRS
Teljesítmény 0,9 W RMS
Impedancia LOW 32 – 80 Ohm, HIGH > 150 Ohm
Tápellátátás Külső, szabályozott lineáris tápegység, kapcsolható 115/230 VAC kimenettel, és minimálisra csökkenti a zajt. Meglehetősen merev, de masszív, 4 tűs csatlakozóval ellátott 1 m-es kábel
Súly 4.1 Kg ( táppal )
Méret (Magasság x Szélesség x Mélység) 270 mm x 210 mm x 230 mm
Jótállás 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére