Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
949.900 Ft
669.900 Ft (527.480 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 280.000 Ft 29%
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

High-End csöves fejhallgató erősítő

Akciósan elérhető 1db bontott darab.

Gyártó: Auris Audio
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

Auris Audio HA-2SE+

949.900 Ft
669.900 Ft (527.480 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 280.000 Ft 29%
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Kívánságlistára teszem

Leírás

A sztár újra megszületett, és a híres HA-2SE erősítő utódja készen áll arra, hogy a piac még magasabbra emelkedjen, mint elődje. A HA-2SE volt az egyik legkelendőbb eszköz az Auris termékpalettán, amely az Auris Audio-t a világ legtetejére dobta a fejhallgató-erősítők terén.
A HA-2SE megkapja az utódját, amelynek alapja és árkategóriája hasonló lesz, de sok fejlesztéssel és kiegészítéssel az elődhöz képest. Fő jellemzője, hogy kiegyensúlyozott bemenettel és kimenettel van ellátva.
Az Auris HA-2SE+ egy kiegyensúlyozott fejhallgató-erősítő, amely hű marad a klasszikus Auris csöves termékcsaládhoz. Négy 7 tűs Ei PL95 pentód teljesítményű NOS csövet tartalmaz, amelyek a 6DL5-tel egyenértékűek, és egyetlen ECC81 kéttriódás bemeneti csövet, más néven 12AT7-et. Ezek a gondosan kiválasztott csövek gazdag és részletes hangélményt biztosítanak.
Az Auris Audio-nál megértjük, hogy a transzformátorok minősége a legfontosabb. Ez az oka annak, hogy minden Auris Audio termék manuálisan tekercselt transzformátorokat tartalmaz dupla C magon, amelyeket szakképzett kézműveseink gondosan gyártottak. Ezek a transzformátorok szigorú követelményeknek is megfelelnek, és szinte lineáris karakterisztikát biztosítanak a teljes akusztikai tartományban a kivételes hangvisszaadás érdekében.
A HA-2SE+ kialakítása egyszerre elegáns és funkcionális. Az előlapon egy be-/kikapcsoló, bemeneti vonalválasztó és egy 4 tűs XLR szimmetrikus kimenet található balról jobbra. A fő hangerőszabályzó gomb áll a középpontban, a 6,3 mm-es egyvégű fejhallgató-kimenet pedig kényelmesen elhelyezhető mellette. A jobb oldalon található a fejhallgató impedancia választója, amely lehetővé teszi az 50/150/300/600 ohmos impedancia opciókkal rendelkező fejhallgatók teljesítményének optimalizálását.
Az egység tetején látható az öt cső (4 x PL95 és 1 x ECC81), amelyek a design központi elemei. Ezeket a csöveket stílusos rács védi, ami megkülönbözteti őket a vezérlőrésztől.
Az egység hátulja felé fordulva felfedezheti az XLR és két RCA bemenetet, valamint az előerősítő kimenetet. A Tube EL95 vagy PL95 kapcsoló középen van elhelyezve a könnyű hozzáférés érdekében. A jobb oldalon találja a bemeneti feszültség választót, a tápkábel bemenetét és a be-/kikapcsolót.
A fejhallgató optimális teljesítményének biztosítása érdekében impedancia kapcsolót építettünk be a HA-2SE+-ba. Ez lehetővé teszi az ideális impedancia beállítás kiválasztását (50/150/300/600 Ohm) a fejhallgatója alapján, ezzel felszabadítva a benne rejlő teljes potenciált és kivételes zenei élményt biztosítva.
Az Auris Audio-nál a kiválóság iránti elkötelezettségünk kiterjed a vákuumcsövek kiválasztására és tesztelésére. Minden csövet szigorú egyedi tesztelésnek és belső ellenőrzésnek vetnek alá, biztosítva, hogy csak a legkiválóbb, optimális tulajdonságokkal rendelkező csövek kerüljenek be a termékeinkbe. A HA-2SE+ négy PL95 vagy EL95 tápcsövet tartalmaz, kiegészítve egy ECC81 bemeneti csővel. Könnyedén válthat az EL95 és PL95 csövek között az erősítő hátulján található kapcsolóval, amely alkalmazkodik a különböző fűtőelemeikhez.
Tapasztalja meg az Auris HA-2SE+ páratlan teljesítményét és kifinomult kivitelezését. Emelje fejhallgatóját új magasságokba, és élvezze a gazdag, magával ragadó hangzást, amelyet csak egy prémium csöves erősítő tud nyújtani.

Paraméterek

Csövek 4 X PL 95 (vagy EL95), 1 X ECC 81
Analóg bemenetek 2x RCA
1x XLR
Analóg kimenetek 1x RCA
Fejhallgató kimenet 6,3 mm TRS
4pin XLR
Teljesítmény 1 W RMS
Impedancia 50-150-300-600 Ω kapcsolható
Tápellátátás 230V 50Hz, tápkábel nincs a dobozban
Súly 9.5 kg
Méret (Magasság x Szélesség x Mélység) 195 mm x 310 mm x 360 mm
Jótállás 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére